fordonswebb – ditt åk på webben

Bil, MC, Scooter, Moped, Husbil, Husvagn. Tillbehör, reparationer och transport.

Smidigt att hyra bil

By • May 16th, 2018 • Category: hyrbil

Om man sällan åker bil kan det faktiskt bli billigare och framförallt enklare att hyra bil de gånger man väl behöver en bil. Man behöver inte tänka på service, reparationer och biltvätt utan bilen är klar att köra när man hämtar den. Och ofta brukar det gå bra att åka kollektivt eller cykla den lilla biten som man har till närmaste biluthyrare.
Man slipper årlig skatt och förvaring av vinterdäck etc. och man vet i förväg hur mycket kostnaden för varje tur kommer bli.

Om man ska ha med mycket packning kan man ju faktiskt plocka upp den efter att man hämtat sin hyrbil, så man behöver inte ta med allt direkt.

En annan fördel är att man kan anpassa bilen efter behov. En liten billig bil om man bara ska ta sig till en annan stad, en lite lyxigare bil om man ska på en tur med sin älskade eller kanske en stor familjebil om man ska på semester med hela familjen.

 

Att hyra en bil när man är utomlands är också mycket smidigt. Speciellt om man är några kompisar eller en familj som reser tillsammans. Dels kan man ofta hämta bilen redan vid flygplatsen och sedan är det lätt att ta sig runt till lite mer avlägsna platser och man är friare än om man är hänvisad till kollektivtrafiken.

Att boka hemifrån online innan man åker är också en bra ide.  Det går även ofta att boka envägshyra, d.v.s. att man hämtar på en plats och lämnar på en annan plats.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /storage/content/83/166583/fordonswebb.se/public_html/wp-content/themes/mimbo2.2/comments.php on line 73