fordonswebb – ditt åk på webben

Bil, MC, Scooter, Moped, Husbil, Husvagn. Tillbehör, reparationer och transport.

Konferenstips för verkstadspersonalen

By • May 17th, 2016 • Category: Reparation, Sponsrat inlägg

En bilverkstad är ofta en ganska smutsig miljö och det kan också ofta vara bullrigt och stökigt. Naturligtvis kan man få en bättre miljö genom att hålla ordning och städa ofta, men då bilarna ofta tar med sig mycket smuts och man ofta jobbar med olja, muttrar som fastnat och verktyg som bullrar är det oundvikligt att det är lite skit och stök.  Men även en bilmekaniker behöver lite teoretisk utbildning med jämna mellanrum och om det är en större verksamhet, eller en bilkedja behöver personalen då och då åka på konferens för att få ny kunskap, vilket också blir ett bra tillfälle att lära känna andra inom företaget.  Då kan man se till att man ställer iordning en lite trevligare miljö. Antingen kan man resa bort till någon lämplig resort, eller om man har egna lokaler kan man ställa iordning med snygga stolar till konferensen och annan snygg inredning.  Här kan verkstadens smuts kännas avlägsen och man kan lämna verkstadsoverollen i verkstaden.

azdesign.se finns inte bara  konferensstolar utan även andra möbler till kontoret eller utemiljön. Det finns även möbler till hemmiljön för den delen. Det finns mycket stilrent och möbler med snygga diskreta färger som ofta är tidlösa.

 

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /storage/content/83/166583/fordonswebb.se/public_html/wp-content/themes/mimbo2.2/comments.php on line 73