fordonswebb – ditt åk på webben

Bil, MC, Scooter, Moped, Husbil, Husvagn. Tillbehör, reparationer och transport.

Hitta rätt hyrbil

By • Feb 7th, 2017 • Category: trafik

Att hyra en bil när man är utomlands är mycket smidigt. Speciellt om man är några kompisar eller en familj som reser tillsammans. Dels kan man ofta hämta bilen redan vid flygplatsen och sedan är det lätt att ta sig runt till lite mer avlägsna platser och man är friare än om man är hänvisad till kollektivtrafiken.

Visserligen kan det vara dyrare med hyrbil än andra alternativ, men om man är flera som delar på kostnaden blir det inte så dyrt. Dock samarbetar ofta resebolagen med olika aktörer så det kan vara bra att titta runt och leta efter andra alternativ än det mest tillgängliga. Att boka hemifrån online innan man åker är också en bra ide.

På sidan biluthyrning.nu kan man jämföra flera olika bolag och om man bokar via sidan ingår vagnskadeförsäkring samt stöldförsäkring. Här kan man hitta hyrbilar från  Avis, Europcar, Budget, Hertz, Sixt, Alamo, InterRent, Goldcar, Localiza, addCar, Payless Car Rental och många fler. Det blir också ofta billigare än att ringa och boka. Det går även att boka envägshyra, d.v.s. att man hämtar på en plats och lämnar på en annan plats.

Leave a Reply