fordonswebb – ditt åk på webben

Bil, MC, Scooter, Moped, Husbil, Husvagn. Tillbehör, reparationer och transport.

Köp däck online

By • Nov 8th, 2017 • Category: Biltillbehör

 

 

Har du också tröttnat på att leta runt bland begagnade däck när sommardäcken är utslitna eller när det är dags att byta till vinterdäck. Även om det är finns en stor marknad för begagnade bildäck så är det ofta tidsödande att hitta rätt. Om man hittar ett däck med rätt dimensioner så kanske det är bultcirkeln som inte stämmer och så ska helst ha ett märke som är bra, däck som inte är för slitna och sedan finns ju alltid risken att någon annan har hunnit före om man väl hittar en annons som uppfyller ens behov. Och även om däcken ser bra ut kanske de inte är rätt balanserade.  Man kanske inte ens vet vilka dimensioner man ska ha på sitt däck eller vad siffrorna på däcket betyder t.ex. 190/85/R15. Ibland vet man inte ens vilken årsmodell och märke det är på bilen man ska skaffa däcken till.

Och om man väl hittar något passande är det inte säkert att det är grannen som säljer dem utan man kan få lov att åka ganska många mil i sin bil för att titta på och i bästa fall kunna hämta upp hjulen.

Då kan det kännas skönt att kunna beställa däcken online. Här behöver man vanligtvis inte hålla reda på vad man har för däckdimensioner, utan man skriver bara in registreringsnumret hos däckhandlaren online och får veta vilka dimensioner man ska ha och får förslag på passande däck utifrån det.

Man behöver fortfarande välja om man t.ex. vill ha dubbade eller odubbade vinterdäck samt om man önskar kompletta hjul med däck och fälgar eller bara däck. Om man väljer bara däck kan man ofta få dem levererade till en verkstad som kan montera dem på dina fälgar.

Hitta dina däck på tirendo  bythjul, däckonline eller skruvat och du kan i lugn och ro välja mellan olika märken och prisklasser och få dem hemlevererade. Sedan är det bara att montera dem på din bil. Eller om du inte vill få skit under naglarna kan du ofta välja att få däcken till en verkstad och låta dem göra däckbytet.

 

 

Leave a Reply